Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers hevig teleurgesteld: 'Het was een eer en een voorrecht'

Laatste update:

"Ik ben natuurlijk hevig teleurgesteld dat ik Liverpool moet verlaten. Het is een eer en een voorrecht geweest om een van de grootste clubs drie jaar lang te hebben mogen coachen. Ik heb er iedere dag alles uit proberen te halen zodat de fans trots konden zijn op het elftal. Ik heb enkele memorabele momenten meegemaakt en bedank alle spelers voor hun inzet en toewijding", valt in het statement te lezen.

"Het huidige elftal bevindt zich in een overgangsperiode, maar heeft veel talent en laat zien saamhorig te zijn. Ik verwacht dat ze zich de komende weken verder ontwikkelen en wens hen en mijn opvolger alle goeds voor de rest van het seizoen. Ik heb niets dan respect en bewondering voor de geschiedenis, cultuur en waarden die deze club en stad zo bijzonder maken."

"Naast mijn spelers bedank ik iedereen binnen de club: Fenway Sports Group, de directeuren, de technische staf, de vrijwilligers, de jeugdtrainers, de jeugdspelers en natuurlijk de geweldige fans voor hun steun, passie en toewijding. Ik wil John W. Henry, Tom Werner en Mike Gordon in het bijzonder bedanken. Zij hebben mij deze geweldige kans gegeven en hoewel we niet meer samenwerken, ben ik ervan overtuigd dat onze band sterk blijft en we vrienden blijven voor in de toekomst."

Rodgers stond sinds juni 2012 voor de groep en kwam in 2013/14 nog dicht bij het winnen van de Premier League. Liverpool eindigde als tweede en toen Luis Suárez naar Barcelona vertrok, ging het minder. Vorig seizoen finishte Liverpool als zesde en voor dit seizoen lijkt het er ook niet op dat de landstitel nog haalbaar is. Rodgers wordt financieel overigens niet slechter van zijn ontslag. De ex-manager van onder meer Swansea City krijgt volgens the Telegraph namelijk een vertrekpremie van minimaal 13,5 miljoen euro uitgekeerd. Dat bedrag is gebaseerd op zijn restsalaris en eventuele bonussen.

BREAKING - Brendan Rodgers is ontslagen bij Liverpool! #reds #wienu #klopp #ancelotti #deboer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties