Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rodgers ziet hereniging wel zitten en zet in op ambitieuze deal met Barça'

Laatste update:

Hoe het door de uitbraak van het coronavirus lamgelegde Premier League-seizoen precies afgerond zal worden is nog niet bekend, maar Leicester speelt door zijn huidige derde plek in de aankomende voetbaljaargang normaal gesproken in de Champions League. The Foxes zijn daarom volgens de Catalaanse sportkrant op zoek naar 'luxeversterkingen' en hebben zodoende hun oog laten vallen op Coutinho.

Manager Brendan Rodgers kent de aanvallend ingestelde middenvelder nog van hun gezamenlijke tijd bij Liverpool en de oefenmeester onderhoudt een goede band met Coutinho. Leicester houdt bovendien rekening met het vertrek van James Maddison, die voor de uitbraak van de crisis voor een bedrag van om en nabij de negentig miljoen euro op weg leek naar Manchester United. Als Maddison inderdaad verkocht wordt, kan de club een deel van zijn transfersom gebruiken om Coutinho binnen te hengelen.

Sport spreekt van een huurdeal met optie tot koop, waar in eerste instantie dertig miljoen mee gemoeid zou zijn. Of Coutinho zelf openstaat voor een transfer naar Leicester is overigens nog niet duidelijk. De duurste aankoop aller tijden van Barcelona zou wel zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer naar de Premier League, wat in het voordeel van de subtopper spreekt. Zijn oude club Liverpool lijkt bovendien geen belangstelling te hebben, al wordt Chelsea nog wel altijd als optie genoemd. The Blues zetten naar verluidt eveneens in op een initiële huurdeal, terwijl Barcelona hem liever direct van de hand wil doen.

Denk jij dat Philippe Coutinho interesse heeft in een overstap naar Leicester City?

Meer nieuws

Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
2
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
14
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
17
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
94
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties