Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rodney en Wesley Sneijder schieten te hulp tijdens coronacrisis

Laatste update:

Ready to Eat, eveneens shirtsponsor van FC Utrecht, levert normaliter gewassen groente en fruit aan de horeca, dat nu echter stilligt. De Sneijders, zelf opgegroeid in Ondiep, zetten zich al jaren in voor mensen in de wijk die hulp nodig hebben. Met hun Stichting Sport Ondiep schoten ze de voedselbank in Ondiep al eerder te hulp. "Maar nu is de nood echt hoog", zegt Rodney Sneijder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Je kunt nu niet stil blijven zitten. Ik voelde dat ik iets moest doen."

Ver esta publicación en Instagram

Met @sneijder10official bij de voedselbank langs geweest om vers fruit en groente te brengen. Gert Lukassen hartstikke bedankt??!

Una publicación compartida de @ rodneysneijder el

"Ik heb de voedselbank gebeld met de vraag of zij hulp kunnen gebruiken en ja, die hulp is hard nodig. Daar waar de mensen nu massaal aan het hamsteren zijn, zijn er gezinnen met heel weinig eten en drinken op dit moment." Een veiling van voetbalshirts is de volgende stap. "Ik heb al een shirt van Nicolás Tagliafico en er komen in ieder geval shirts bij van FC Utrecht-spelers en van Wesley", vervolgt de middenvelder van DHSC in Ondiep.

Jan Zwarts, coördinator van Voedselbank Ondiep, is zeer te spreken over de actie van de familie Sneijder. "Wij hebben het eten de komende weken keihard nodig. Nu is er uiteraard nog wat verse voorraad doordat dat restaurants ons wat hebben geschonken, maar de voorraad raakte snel op en wordt dan niet meer aangevuld. Door deze actie van de familie Sneijder is er in ieder geval nog zeven dagen verse groente en fruit. Daarna hopen we met de opbrengst van de shirtjes weer verse voorraad aan te kunnen kopen."

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties