Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rodney Kongolo vindt na maanden een nieuwe club en keert terug in Nederland

Laatste update:

Volgens Rob Servais, manager voetbalzaken in Zuid-Limburg, wordt met Kongolo een fysiek sterke speler in huis gehaald. "Met Rodney voegen we body en loopvermogen toe aan onze selectie. Daarnaast heeft hij een uitstekende jeugdopleiding gehad en neemt hij veel Eredivisie-ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat we enkele dagen na het einde van de competitie onze eerste aanwinst voor het komende seizoen al kunnen vastleggen. Hiermee willen we daadkracht tonen in de wederopbouw van de club richting het nieuwe seizoen."

View this post on Instagram

A post shared by Roda JC Kerkrade (@instarodajc)

Volgend seizoen zal Roda JC onder leiding van Bas Sibum gaan proberen terug te keren naar de Eredivisie. De oefenmeester, die afgelopen seizoen nog assistent-trainer was bij FC Emmen, kent Kongolo van een stage bij de Drentse club. "Ik heb Rodney leren kennen tijdens zijn stage bij Emmen. Hij heeft aangetoond over de juiste mentaliteit te beschikken. Daarnaast is het een goede voetballer met een groot loopvermogen. Ik ben dan ook heel blij dat we hem aan onze selectie voor komend seizoen kunnen toevoegen."

De verdedigend ingestelde middenvelder werd op zestienjarige leeftijd door City weggekaapt bij Feyenoord. Na een huurperiode bij Doncaster Rovers werd hij in 2018 door sc Heerenveen teruggehaald naar Nederland. In Friesland kwam hij tot 86 duels, waarin hij zes goals maakte en zeven assists gaf. In de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 verkaste Kongolo naar Cosenza in de Serie B, waar hij tot slechts vijftien duels kwam in één jaar tijd. Afgelopen januari mocht hij transfervrij vertrekken.

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
100
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
16
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties