Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Ik heb de laatste tijd veel gesprekken met Ajax gehad, maar het is niet gelukt'

Laatste update:

Eind april meldden het Algemeen Dagblad en de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio dat Chivu bij Ajax in beeld was om assistent van beoogd hoofdtrainer Graham Potter te worden. Chivu was op dat moment trainer van Inter Onder 19.

De voormalig verdediger, die tussen 1999 en 2003 al voor Ajax speelde, zou door de Amsterdammers worden gezien als een 'trainer voor de toekomst'. Het plan van Ajax was volgens Di Marzio dat Chivu een vijfjarig contract werd aangeboden, en dat hem als toekomstperspectief werd voorgeschoteld dat hij 'over twee of drie jaar' kon promoveren naar de functie van hoofdtrainer.

Chivu heeft inderdaad gesproken met Ajax, bevestigt hij nu. "Ik heb een goede relatie met Ajax en er hebben de laatste maanden veel gesprekken plaatsgevonden."

Toch leidde het uiteindelijk niet tot een akkoord. "Het is niet gelukt, maar Ajax zit voor altijd in mijn hart. Wie weet of ik daar in de toekomst wel eens aan de slag kan gaan. Ik hoop het."

Uiteindelijk kwam Ajax ook niet uit de onderhandelingen met Potter, waarna Francesco Farioli werd aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer. Hij heeft drie assistenten: Dave Vos, Daniele Cavalletto en Felipe Sanchez Mateos.

Chivu zelf is ondertussen na zes jaar vertrokken als jeugdtrainer van Inter. Voorlopig lijkt hij even geen behoefte te hebben aan een baan in de voetballerij. "Nu is het tijd voor mijn gezin", besluit de Roemeen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië
2
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
19
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Niet de VS, maar Panama door
8
Verenigde Staten verliest na veelbesproken goal Uruguay en ligt uit Copa América
1
Van 't Schip wilde oude bekende naar Ajax halen: 'Directie koos iets anders'
4
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
70

Meer sportnieuws

Reacties