Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Tenenkrommend slechte statistiek levert Memphis Depay bergen aan kritiek op

Laatste update:

Nederland kreeg in de eerste helft liefst tien hoekschoppen te nemen. Negen daarvan werden genomen door Memphis. Nederland heeft op papier een ijzersterke luchtmacht met onder meer Virgil van Dijk, Nathan Aké en Stefan de Vrij, toch leverden de corners van Memphis geen enkel gevaar op.

Mogelijk kwam ook bondscoach Ronald Koeman tot die constatering, want de negende hoekschop van Oranje werd niet door Memphis, maar door Xavi Simons genomen.

"Het is een absoluut minpunt van deze eerste helft", zei NOS-commentator Jan Roelfs aan het eind van de eerste helft. "Nederland kreeg zoveel hoekschoppen te nemen, maar dat moet dan wel een keer wat opleveren. Deze tiende hoekschop wordt ook weer verprutst door Memphis." Hij schoot de hoekschop direct achter zonder de bal in het veld te brengen.

Ook Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is kritisch op Memphis. "De corners van Memphis (niet Memphus) halen geen voldoende", aldus de PSV-watcher, die blijkbaar ook kritisch is op de uitspraak van de naam door de commentator op tv. "Oranje heeft het overwicht ook niet voldoende in de score uitgedrukt", aldus Elfrink.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
14
Mbappé is dag voor kraker op EK vol lof over grote voorbeeld Cristiano Ronaldo
4
PSV meldt zich na Couhaib Driouech niet opnieuw voor Excelsior-speler
7
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
7
Maurice Steijn laat kans op terugkeer in de Eredivisie aan zich voorbijgaan
19
Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel gebaar Demiral
25

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties