Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt bloeit op in Portugal en heeft record te pakken

Laatste update:

De periode van Schmidt bij PSV liep uiteindelijk uit op een teleurstelling. In Portugal laat hij momenteel echter zien wat hij in zijn mars heeft. Zaterdagavond won zijn ploeg ook de zesde competitiewedstrijd op rij, zij het vrij moeizaam. Het treffen met laagvlieger Famalicão werd door een treffer van Rafa Silva beslist: 0-1. Ook in Europa gaat het Schmidt voor de wind. Via FC Midtjylland en Dynamo Kyiv plaatste Benfica zich voor de Champions League. Daarin werd afgelopen week de eerste poulewedstrijd tegen Maccabi Haifa (2-0) winnend afgesloten.

"Het is altijd moeilijk als je tussen twee Champions League-wedstrijden moet spelen. We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken, als we onze kansen hadden benut. Maar het was een verdiende zege", aldus Schmidt over de wedstrijd tegen Famalicão. Over zijn record was hij uiteraard zeer te spreken. "Dat record betekent dat we consistent wedstrijden kunnen winnen. Het is altijd een moeilijke uitdaging om een voetbalwedstrijd te winnen. Dat ons dat inmiddels elf keer op rij gelukt is, is knap. Ik ben daar erg blij mee." Benfica verloor deze zomer sterspeler en topscorer Darwin Núñez voor 75 miljoen euro aan Liverpool. Desalniettemin gaat het de club vooralsnog voor de wind.

Aanstaande woensdag reist Benfica naar Turijn voor de ontmoeting met Juventus in het miljardenbal. De Oude Dame verloor vorige week met 2-1 van Paris Saint-Germain en heeft met negen punten uit vijf wedstrijden een niet al te beste start in de Serie A. Toch ziet hij zijn ploeg niet als favoriet. "Omdat we elf keer op rij hebben gewonnen ga ik nu niet zeggen dat we woensdag wel even winnen. We moet gefocust zijn, het wordt een moeilijke wedstrijd, zeker uit. We hebben drie dagen om te herstellen en ons voor te bereiden op het duel. Maar de mentaliteit en houding van ons is goed genoeg om elke wedstrijd te kúnnen winnen", zei Schmidt.

Primeira Liga
Famalicao
0 - 1
Benfica

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
37
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
153
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
356
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties