Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt doet in cruciale wedstrijd meteen beroep op Eran Zahavi

Laatste update:

Zahavi trainde de afgelopen twee weken al mee bij PSV. Omdat het papierwerk lang op zich liet wachten kon hij niet bij de UEFA worden aangemeld. "Gelukkig is het opgelost", zei Schmidt woensdag in het Noorse Trondheim. "Eran is fit en wilde zich de afgelopen weken al heel graag bewijzen. Daarom was de situatie ook lastig voor hem", aldus de Duitse trainer. Hij verwacht een fysieke wedstrijd. "Rosenborg is een fysiek sterke en goed georganiseerde ploeg, die graag in de duels wil komen."

Ibrahim Sangaré: wie is de nieuwe topaankoop van PSV?

Schmidt kan in Noorwegen nog niet beschikken over Ibrahim Sangaré. De Ivooriaanse middenvelder werd deze week gepresenteerd in het Philips Stadion. Doordat diverse administratieve handelingen nog niet zijn afgerond kan de miljoenenaankoop nog niet spelen. Technisch manager John de Jong is volgens de krant nog bezig met versterkingen. Zo bekijkt hij of het mogelijk is om de achterhoede of aanval nog te versterken. Daartegenover staat het mogelijke vertrek van Armindo Bruma en Jorrit Hendrix.

Tegen Rosenborg kiest Schmidt voor Yvon Mvogo tussen de palen. In het centrum van de achterhoede kiest hij voor Jordan Teze en Olivier Boscagli. Pablo Rosario en Ryan Thomas zijn de twee controlerende middenvelders, terwijl Mauro Júnior en Cody Gakpo vanaf de zijkanten zullen spelen. Mohamed Ihattaren moet genoegen nemen met een plek op de bank. De wedstrijd tussen Rosenborg en PSV begint donderdagavond om 19.00 uur.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Rosario, Thomas; Mauro Júnior, Gakpo; Malen, Zahavi.

-
Wie plaatst zich voor de Europa League?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties