Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt komt met verklaring na vier opvallende wissels

Laatste update:

PSV stond bij rust tegen Utrecht met 2-0 voor dankzij doelpunten van Donyell Malen en Mohamed Ihattaren. Schmidt voerde zijn eerste wissel door na 54 minuten. Mario Götze, die een assist verzorgde bij de 1-0, werd vervangen door Jorrit Hendrix. Halverwege de tweede helft werd Ihattaren vervangen door de negentienjarige debutant Yorbe Vertessen, terwijl twaalf minuten voor tijd nog twee wissels volgden: Malen en Philipp Max werden afgelost door Joël Piroe en Nick Viergever. De ingrepen leken tot verbazing te leiden bij spelers, onder meer bij Malen en Max. Van irritatie is volgens Schmidt echter geen sprake.

"Nee, ze zijn niet geïrriteerd. Ze weten dat ik keuzes moet maken tijdens de wedstrijd. Het belangrijkste is altijd om wedstrijden te winnen en goed op je spelers te passen", verzekert de oefenmeester van PSV. "Ze zijn moe. Ze hebben allemaal veel wedstrijden gespeeld en zitten altijd aan hun limiet. Soms moet ik voor ze zorgen en moet ik het juiste moment vinden om ze te wisselen en nieuwe energie in de ploeg te brengen. Dat is hoe we het doen. Er is geen andere manier, dat is mijn overtuiging. We hebben nog drie wedstrijden te gaan (in 2020, red.) en dit is de enige manier om de spelers in vorm te houden."

Malen en Max lijken in dug-out van PSV verbaasd door keuzes van Schmidt

Enkel spelers van PSV leken verbaasd door het wisselbeleid van Roger Schmidt. Lees artikel

Schmidt benadrukt vertrouwen te hebben in de spelers die als invaller het veld betraden. "Jorrit, Nick, Joël en Yorbe hebben het goed gedaan. Het is onmogelijk om al je doelen te bereiken met dezelfde elf spelers die altijd negentig minuten op het veld staan. Dat is absoluut onmogelijk", stelt de Duitser, die als winnende trainer het gelijk aan zijn zijde lijkt te hebben. "Daar kun je wel over discussiëren als het gaat om de wedstrijd tegen Heerenveen", merkt Kenneth Perez echter op. "Ze stonden voor en kwamen met 2-1 achter; bij 1-1 had hij al een aantal wissels doorgevoerd. Hij ziet de 2-2 als positief omdat Piroe scoorde."

"Vandaag wint hij en ook tegen Sparta Rotterdam (toen Schmidt zijn opstelling op acht plekken wijzigde, red.) won PSV, dus voorlopig komt hij er redelijk mee weg. Als hij denkt dat dit de manier om de spelers fris te houden voor februari en maart...", concludeert de analist, die bijval krijgt van Arnold Bruggink. "Volgens mij is hij er echt naartoe aan het werken om de spelers in de tweede seizoenshelft zo fit mogelijk te houden, zodat ze kunnen volhouden wat hij graag wil. Wat hij tussen neus en lippen door zei, was min of meer: er is maar één baas, en dat ben ik."

-
Heb je begrip voor de wissels van Roger Schmidt tegen FC Utrecht?

Meer nieuws

Speler van Borussia Dortmund reist om opvallende reden apart naar CL-kraker
0
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
31
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties