Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt krijgt kritiek: 'Je staat 7-1 voor! Dan is het toch mooi geweest?'

Laatste update:

Boscagli kreeg in minuut 65 geel voor een handsbal en beging negen minuten later een overtreding op Mbaye Diagne. Sneijder vond de eerste gele kaart voor Boscagli niet terecht. "Galatasaray schiet op doel en de bal komt toevallig tegen zijn hand aan. Laat dat lekker doorgaan", zegt hij. De tweede prent was in zijn ogen wel verdiend. "Dat vind ik superdom, zowel van de speler als van Schmidt. Als je die jongen nou echt wilt gebruiken volgende week, dan haal je 'm toch eraf? Je staat 7-1 voor! Dan is het toch mooi geweest?"

"Al moet je een spits achterin zetten, als je geen centrale verdediger hebt. Maar volgens mij zat Nick Viergever op de bank. Schmidt mag het zichzelf aanrekenen", oordeelt Sneijder. Analist Marciano Vink deelt via Twitter dezelfde mening. "Hoezo zo lang wachten met doorwisselen… Nu een onnodige rode kaart!", schreef hij tijdens de wedstrijd. Ron Vlaar vindt de rode prent eveneens onnodig. "Hij geeft de scheidsrechter een mogelijkheid om 'm te geven. Ik vind het gewoon doodzonde", zegt de oud-verdediger in de studio van RTL7.

Schmidt wordt in een interview met RTL7 niet gevraagd waarom hij Boscagli liet staan, maar wel naar zijn mening over de afwezigheid van de Fransman. "Olivier en André Ramalho hebben twee fantastische wedstrijden gespeeld. Het is ongelukkig dat hij deze twee momenten kende. We moeten het nu zonder hem stellen, maar we hebben goede vervangers met Nick Viergever, Armando Obispo en Jordan Teze, dus we hebben wat opties."

UEFA Champions League
Galatasaray
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties