Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'

Laatste update:

"Is het verstandig om allemaal jonge trainers te nemen?", vraagt presentator Wilfred Genee maandagavond in Veronica Offside. "Farioli is topkandidaat bij Ajax, Nuri Sahin wordt genoemd als opvolger van Arne Slot bij Feyenoord."

"Waarom niet? Ook de trainers zullen gescout zijn door de mensen die daarover beslissen", antwoordt Ronald Koeman, die te gast is in het praatprogramma.

De bondscoach van Oranje oppert vervolgens een kandidaat om Slot in De Kuip op te volgen. "Ik zou Marino Pusic ook geen slechte keuze voor Feyenoord vinden. Sahin, die jij net noemde Wilfred, is volgens mij nog nooit ergens hoofdtrainer geweest."

"Jawel, Sahin is in Turkije (bij Antalyaspor, red.) hoofdtrainer geweest", corrigeert Jan Boskamp de bondscoach.

Genee stelt dat er vaak geroepen wordt dat het trainerschap een ervaringsvak is. "Ja, dat is het zeker", reageert Koeman. "Maar je moet ook een keer de kans krijgen, maar ik ben niet degene die moet bepalen wie de nieuwe trainer van Ajax of Feyenoord moet worden. Ik zie het wel zitten in die jonge gasten."

Marino Pusic


Feyenoord is al enkele weken op zoek naar een vervanger van succescoach Slot en de naam van Pusic valt daarbij regelmatig. Hij was van juli 2021 tot oktober 2023 werkzaam als assistent-trainer van Slot in De Kuip.

Pusic vindt het mooi dat zijn naam genoemd wordt bij Feyenoord, zo zei de 52-jarige trainer van Shakhtar Donetsk vorige week in gesprek met journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. Pusic, die in Oekraïne nog tot medio 2026 vastligt, geeft aan rustig af te wachten wat de toekomst gaat brengen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
10
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
14
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
8
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
29
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties