Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roger Schmidt wisselt flink en houdt grote namen op de bank bij PSV

Laatste update:

In de verdedigingslinie van de thuisclub neemt Jordan Teze plaats op de rechtsbackpositie, met Mauro Júnior die vanaf de linkerkant opereert . De controleurs op het middenveld zijn Marco van Ginkel en Erick Gutiérrez. Carlos Vinícius is de diepste spits bij PSV, met daarachter Bruma, Yorbe Vertessen en Joey Veerman die voor de aanvoer moeten zorgen richting de Braziliaanse aanvaller. Ritsu Doan en Philipp Max ontbreken bij PSV vanwege ziekte.

PSV pakte vorige week in extremis nog een punt tegen FC Twente (3-3), na een schijnbaar kansloze 3-0 achterstand. RKC pakte op eigen veld een verdienstelijk punt tegen FC Utrecht, met de gelijkmaker van Michiel Kramer in de 92ste minuut. De Waalwijkers begonnen op de veertiende plaats aan de uitbeurt tegen PSV, zes punten boven de degradatiestreep. Bijna vier maanden geleden hadden de Eindhovenaren overigens weinig te duchten van RKC in de uitwedstrijd: 1-4.

Opstelling PSV: Mvogo, Teze, Boscagli, Ramalho, Mauro Junior; Gutiérrez, Van Ginkel; Veerman, Bruma, Vertessen; Vinícius.

Opstelling RKC Waalwijk: Vaessen; Adewoye, Meulensteen, Touba; Gaari, Anita, Bakari, Azhil, Büttner; Kramer, Odgaard.

-
PSV - RKC Waalwijk eindigt in een...

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
18
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
17
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
19
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties