Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rol van Wang bij ADO uitgespeeld; Zheng in beeld als opvolger

Laatste update:

Knüppe nam toen de leidende rol over en moest orde op zaken stellen. Hij raakte in conflict met Wim Deetman en Martin Jol, die twee weken geleden uit de raad stapten. Aan de NOS laat Knüppe nu weten dat ook Wang opstapt. "Van meet af aan was mijn standpunt dat de RvC geheel moest vernieuwen, dus inclusief Wang Hui. Die zal ook in goed overleg opstappen. Aan de samenstelling van de nieuwe raad van commissarissen wordt gewerkt."

Momenteel zijn Knüppe en Wang de enige leden van de RvC. "Over wie wanneer toetreedt tot de RvC doe ik nog geen mededelingen", benadrukt de voorzitter. Bronnen rondom ADO laten echter weten dat Wang op termijn vervangen wordt door vicepresident Winston Zheng van het bedrijf Jiahua East Holdings. Dat bedrijf heeft een meerderheidsbelang in United Vansen, het bedrijf waar Wang aan verbonden is.

In januari was Jinhua East Holdings al betrokken bij de betaling van 2,5 miljoen euro die ADO toen ontving na een rechtszaak. ADO is overigens niet verrast door het aanstaande vertrek van Wang, meldt de club via een woordvoerder. "Dat Wang uit de RvC gaat, is intern al veel langer bekend. Er zal in de RvC een aantal nieuwe commissarissen komen namens United Vansen. Op concrete namen gaan we niet in."

Het vertrek van Hui Wang is voor ADO Den Haag een goede zaak

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties