Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roland Baas krijgt nare boodschap: 'Ik heb er een traantje om gelaten'

Laatste update:

Afgelopen zomer kwam Baas op proef bij Heracles, waarna hij een contract afdwong. De voormalig jeugdinternational profiteerde van diverse blessures bij concurrenten en speelde zichzelf in de basis. Hij zag het gesprek over zijn contract dan ook met vertrouwen tegemoet. "Ik ging zonder zorgen het gesprek in, want ik dacht dat er iets moois op mijn pad lag. Dat viel smerig tegen", vertelt Baas."Ik liep na het gesprek de kantine in. Het hele team zat aan het ontbijt, ze dachten dat ik een grapje maakte."

Na het slechte nieuws belde Baas met zijn vriendin. Die was 'heel teleurgesteld'. "Maar ze zei ook dat ik er alles aan heb gedaan. Ik heb geluk gehad dat ik dit seizoen al in de basis kwam, maar ik heb het zelf afgedwongen. Ik kan goed voetballen en heb laten zien dat ik mijn plek niet zomaar opgeef als ik er sta", stelt de ex-speler van FC Groningen. "Ik ben na de training naar huis gereden en heb niets meer gedaan. Behalve er een traantje om gelaten."

De linksback werd zondag in de pauze van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (1-2 nederlaag) al gewisseld. Hij had het lastig met Denzel Dumfries en werd vervangen door de herstelde Lerin Duarte. "Misschien speelde de afgelopen week mee, ik weet het niet. Ik wilde zo graag het beste van mezelf laten zien en alles geven, dat er juist meer dingen fout gingen." Baas speelde dit seizoen twaalf competitieduels; tussen 2014 en 2017 kwam hij tweemaal in actie voor Groningen.

-
Neemt Heracles Almelo het juiste besluit?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties