Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rolex-bende wilde Dusan Tadic beroven en 'in de benen schieten'

Laatste update:

De Rolex-bende was tussen 2016 en 2019 actief en dankt zijn naam aan het feit dat er in die drie jaar tien Rolex-horloges met grof geweld werden geroofd. Onder meer Estelle Cruijff en René van Dam werden slachtoffer van de bende, maar uit uitgelekte gesprekken is gebleken dat er ook verschillende profvoetballers als doelwit werden beschouwd. Zo werd er naast Tadic ook gesproken over Steven Bergwijn, Luuk de Jong, Siem de Jong en Adam Maher.

De voetballers van PSV vielen af als doelwit, omdat de bende - die bestond uit Mourad B. (29), Mounir C. (25), Oussama A. (20) en een minderjarige verdachte - de reisafstand naar Eindhoven te groot vond. Er werd daarentegen wel serieus gesproken over het beroven van Tadic. "We kunnen hem in zijn benen schieten met een Glock. Bambambam", zo zou er volgens De Telegraaf zijn gezegd. De krant voegt daar aan toe dat de bende zei dat Tadic 'nooit meer kon voetballen', maar dat ze daardoor wel zijn horloge konden pakken.

"Ik weet niet of deze versie overeenkomt met wat we echt wilden. We gingen niet met hem picknicken. Maar hoe en wat er precies zou gebeuren, weet ik niet. Er was verveling en het ging gewoon om snel geld", zo reageerde verdachte Mounir C. op de uitspraken, die voortkomen uit afgeluisterde gesprekken. Het Parool voegt toe dat de Rolex-bende van plan was om in te breken bij Tadic, om hem daar zijn horloges afhandig te maken. De rechtszaak duurt zeven dagen en de officier van justitie zal op vrijdag 2 oktober de strafeis bekendmaken.

Meer nieuws

Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
1
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
29
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties