Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma-fans vallen Taylor aan op vliegveld: paniek slaat toe bij vrouw en dochter

Laatste update:

Taylor was gedurende de finale al meerdere keren het mikpunt van schandelijk gedrag van de technische staf en spelers van AS Roma. Onder aanvoering van José Mourinho sprong de bank bij meerdere beslissingen het veld in om hun onvrede te uiten richting de arbitrage. Dit werkte door op het vliegveld, waar fans van Roma zich hadden verzameld om Taylor en zijn familie te belagen. Op de beelden is te zien hoe de Engelsman samen met zijn vrouw en dochter probeert weg te komen, als hem van alles wordt toegewenst.

Taylor wordt bekogeld met drank, krijgt een stoel naar zijn hoofd geslingerd en moet bij het ingaan van een speciale ingang nog enkele klodders spuug ontwijken. Twee mannen, vermoedelijk bekenden van Taylor, proberen de menigte bij de familie weg te houden en gaan verbaal en fysiek de strijd aan. De paniek in de ogen bij de vrouw en dochter van Taylor spreekt boekdelen. "We zijn ontzet over het onrechtvaardige en afschuwelijke gedrag richting Anthony en zijn familie", valt te lezen in een reactie van de scheidsrechtersbond. "We zullen onze volle steun blijven geven aan hen."

In internationale media wordt met een beschuldigende vinger naar Mourinho gewezen als grote aanstichter van het gebeuren. De Portugees ging gedurende de verloren finale een aantal keer volledig door het lint en wachtte de arbiter in de parkeergarage op rond middernacht. Mourinho wenste Taylor, die in een busje werd weggevoerd, van alles toe en noemde hem onder meer 'een fucking schande'. "Hij lijkt wel een Spanjaard", voegde de Roma-coach eraan toe.

Voormalig scheidsrechter Dick Jol heeft vrijdag in De Telegraaf geen goed woord over voor het gedrag van Mourinho. "Als zo'n bekende trainer als Mourinho tekeergaat tegen een arbiter, dan zie je dat dat overslaat naar het publiek. Trainers en spelers die scheidsrechters belagen, moeten beseffen dat ze een voorbeeldfunctie hebben. Ik hoop dat Taylor rapport heeft opgemaakt van wat Mourinho in die parkeergarage tegen hem heeft geroepen, zodat hij alsnog zijn straf krijgt. Als ik de scheidsrechter was geweest, dan had ik die Mourinho al tijdens de wedstrijd weggestuurd."

Europa League
Sevilla
1 - 1
AS Roma

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties