Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna

Laatste update:

Bologna begon met Jens Odgaard in de basis. De aanvaller wordt dit seizoen nog gehuurd van AZ, maar maakt komende zomer definitief de overstap naar Italië. Sam Beukema en Oussama El Azzouzi startten op de bank maar zouden wel invallen, terwijl Jesper Karlsson niet in actie kwam. Datzelfde gold voor de met een blessure ontbrekende Joshua Zirkzee.

Bologna kende een droomstart, want al na anderhalve minuut stond het met 1-0 voor. Na een corner belandde de bal voor de voeten van Riccardo Calafiori, die onberispelijk raakschoot.

Tien minuten later maakte Santiago Castro het nog mooier voor de thuisploeg, door van dichtbij binnen te koppen: 2-0. Dat was ook de ruststand, waarmee er geen vuiltje aan de lucht leek voor Bologna.

Toen Califiori vlak na rust zijn tweede maakte door de bal mooi over de uitkomende Wojciech Szczesny heen te wippen, leek de zege helemaal in de tas. Maar niets bleek minder waar.

Een kwartier voor tijd maakte Federico Chiesa er 3-1 van, nadat er niet goed werd verdedigd bij Bologna. Met een schitterende vrije trap vanaf een meter of twintig tekende invaller Arkadiusz Milik vervolgens voor de 3-2.

Acht minuten na de 3-1 en slechts een minuut na de 3-2 werd het ook nog 3-3. De bal werd zomaar ingeleverd bij Kenan Yildiz, die vervolgens hard en laag raakschoot. Zo mag Juventus na een knappe comeback nog steeds hopen op plek drie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
1
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
25
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
21
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
2
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties