Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma gekraakt en Juventus bejubeld: 'Moeilijk dat mensen te laten geloven'

Laatste update:

"Het is moeilijk om de mensen te laten geloven dat ze iets gaan winnen als ze Alisson verkopen", begint Boniek in gesprek met Corriere dello Sport. De voormalig middenvelder redeneert dat de fans van Roma genoegen moeten nemen met een lange periode zonder prijzen. "De supporters moeten genoegen nemen met avonden als die tegen Barcelona."

"Een collectieve jubelstemming waaraan ook ik heb deelgenomen. Maar het blijft bij één moment", vervolgt Boniek, die in het verleden ook actief was voor Juventus. De tachtigvoudig international van Polen zegt dat la Vecchia Signora met de komst van Cristiano Ronaldo uitstekende zaken heeft gedaan. "Juventus heeft de bingo gewonnen met hem."

"Ze weten in Turijn wel hoe ze deals moeten sluiten. Ronaldo is een onderdeel van een project om het merk internationaal te maken. Hij is geen kostenpost, maar levert juist geld op. Hij betaalt zichzelf terug. Een exceptionele coup. Ik zeg je: Juventus-Frosinone en Empoli-Juventus, wie gaat die kijken? Nu zullen deze wedstrijden met Ronaldo zelfs in het buitenland verkocht worden."

Verwacht jij dat Juventus dit seizoen de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
171

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties