Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma luistert verjaardag van Totti op met zege; wondervolley van Destro

Laatste update:

Francesco Totti vierde zaterdag zijn 38e verjaardag en die werd dus opgeluisterd met een overwinning. Twee jaar voor de geboorte van de clubicoon van Roma boekte Hellas overigens voor het laatst een overwinning op bezoek bij Roma; toen werd het 0-1. In de eerste helft hielden de bezoekers uit Verona nog wel stand in Stadio Olimpico, al kwam daar ook veel geluk bij kijken. De thuisploeg reeg de kansen immers aaneen. Na een kwartier was Destro dicht bij een doelpunt, maar hij kopte op aangeven van Maicon rakelings voorlangs.

Hellas beperkte zich tot tegenhouden en het ontbrak hen zoals gezegd ook niet aan fortuin. Kostas Manolas kopte over, een 'sliding' van Totti werd van de lijn gehaald door Fredrik Sörensen en een goal van Destro werd afgekeurd vanwege buitenspel. Het Hellas van Andrea Mandorlini, dat keurig vijfde stond, kreeg één goede mogelijkheid: doelman Morgan De Sanctis keerde een poging van Juanito Gómez. Ook in de tweede helft waren de Romeinen de bovenliggende partij.

Na drie minuten zette Totti keeper Pierluigi Gollini aan het werk en ook Mapou Yanga-Mbiwa had kunnen scoren, maar hij mikte bij een hoekschop te ver naar de zijkant. Net als voor rust had Hellas, als het iets scherper was geweest, met één kans op 0-1 kunnen komen maar Nenê faalde. Een kwartier voor tijd werd de ban dan eindelijk gebroken: Florenzi, de vervanger van Totti, schot de bal van een meter of twintig in de onderhoek. Destro maakte het karwei met een machtige volley van afstand even later af: 2-0.


-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties