Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma wint door eigen doelpunt, Immobile de held van Lazio

Laatste update:

Genoa-AS Roma 0-1
AS Roma heeft geen fout gemaakt in de achtervolging op koploper Juventus, dat zondagavond in actie komt tegen Bologna. De Romeinen wonnen op bezoek bij Genoa nipt en een bij de enige treffer van de middag was een rol weggelegd voor Kevin Strootman, die negentig minuten meedeed bij Roma. Na 35 minuten spelen werd een voorzet van de Nederlandse middenvelder door de verdediging slecht weggewerkt. De bal viel voor de voeten van Bruno Peres, wiens inzet via Genoa-verdediger Armando Izzo in het doel verdween. Ondanks kansen over en weer kwam er in de tweede helft geen verandering meer in de stand en dat was vooral te danken aan AS Roma-doelman Wojciech Szczesny, die met enkele puike reddingen de gelijkmaker voorkwam.

Lazio-Crotone 1-0
Lazio blijft in de Serie A in het spoor van nummer drie Napoli. i Biancocelesti worstelden zich in extremis langs laagvlieger Crotone. Ciro Immobile zorgde op het laatste moment voor de verlossende treffer. Overigens had Lazio al na een half uur spelen op voorsprong moeten staan, toen de ploeg een strafschop kreeg. Lucas Biglia schoot echter vanaf elf meter op de lat. Bij de thuisploeg speelden Stefan de Vrij en Wesley Hoedt negentig minuten mee, terwijl Ricardo Kishna een kwartier voor tijd in mocht vallen.

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties