Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Romano geeft update over toekomst Messi en spreekt Argentijnse media tegen

Laatste update:

Romano, die dus aangeeft dat Messi nog geen besluit heeft genomen over zijn toekomst, meldt het tegenovergestelde van Veronica Brunati, een journaliste uit Argentinië. Brunati tweette eerder op de dinsdag namelijk nog dat een terugkeer van de zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar naar Barcelona zo goed als zeker in kannen en kruinen is. "Op 1 juli 2023 wordt Lionel Messi een Barcelona-speler." Het contract van de aanvaller bij PSG loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor de Catalanen hem transfervrij over zouden kunnen nemen van de Fransen.

Les Parisiens zien Messi het liefst ook na dit seizoen op het Parc des Princes spelen. Luís Campos, de technisch adviseur van PSG, wil namelijk graag dat de aanvaller blijft. "Ik heb aan Messi gevraagd of hij hier wilde blijven en ik heb hem gezegd dat ik hoop dat hij blijft zo lang ik hier ben. Ik ben ontzettend tevreden met Leo", zo gaf de Portugees twee weken geleden aan in gesprek met RMC. Messi is met zeven doelpunten en acht assists in twaalf wedstrijden uitstekend begonnen aan zijn tweede seizoen in Frankrijk. Zijn huidige vorm én het feit dat zijn contract volgend jaar zomer afloopt wakkerden de geruchten over een terugkeer naar Barcelona aan.

Ook Eduard Romeu, de economische vicepresident van Barcelona, sprak vorige week op de Catalaanse radio over een eventuele terugkeer van Messi. "Het is zeker een mogelijkheid, want als hij terug zou keren zal dat transfervrij zijn. Het is een situatie die verder gaat dan financiën, want de speler moet een beslissing nemen." Xavi sprak maandagavond op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel tegen Internazionale eveneens over de geruchten. "Het is nu niet het moment om te praten over de terugkeer van Leo. Barcelona is zijn thuis, dus laat hem rustig blijven en verder genieten in Parijs."

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
27
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
33
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties