Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Romano zet streep door mogelijke bestemming van Van de Beek

Laatste update:

"Er zijn geen gesprekken tussen Arsenal, Manchester United of zaakwaarnemers omtrent Donny van de Beek", schrijft Romano. "Arsenal gaat een nieuwe middenvelder aantrekken, dat staat vast. Maar op dit moment is de komst van Van de Beek niet aan de orde. Er zijn andere namen in de lijst die prioriteit genieten."

Van de Beek kwam in zijn eerste seizoen na zijn overstap van Ajax naar Manchester United tot 36 duels in alle competities. De middenvelder verscheen echter maar 15 keer in de basis van the Mancunians en de invalbeurten waren ook nog eens van korte duur. Desondanks koos bondscoach Frank de Boer er toch voor om Van de Beek aan de selectie voor het EK toe te voegen. Enkele dagen later moest de middenvelder door een liesblessure echter afhaken.

Arnold Mühren, die begin jaren tachtig de eerste Nederlander ooit bij Manchester United was, vroeg zich vorige maand letterlijk af waarom de club bijna veertig miljoen euro naar Amsterdam heeft overgemaakt. "Dat middenveld is echt overvol. Op de positie waar Van de Beek het best tot zijn recht komt, speelt Bruno Fernandes, en dat is in mijn ogen een van de belangrijkste spelers van Manchester United. En dan hebben ze verder ook Scott McTominay, Fred, Paul Pogba, Juan Mata en Nemanja Matic voor het middenveld", somde de Europees kampioen van 1988 in De Telegraaf op. "Zie er dan maar eens tussen te komen."

Mühren is niet optimistisch gestemd over de continuïteit van Van de Beek op Old Trafford. "Er wordt gezegd 'hij moet wennen'. Maar zolang hoeft niemand te wennen. Het probleem is dat hij veel te weinig aan spelen toekomt. Op zijn leeftijd is het belangrijk om minuten te blijven maken." De oud-middenvelder ziet het dan ook somber in als Van de Beek moet hopen op blessureleed of een transfer van een ploeggenoot. "Als zijn perspectief deze zomer niet verbetert, zou een vertrek misschien de beste oplossing zijn voor Van de Beek."

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties