Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Romelu Lukaku doorbreekt stilzwijgen na gigantische rel bij Chelsea

Laatste update:

Chelsea-trainer Thomas Tuchel liet Lukaku volgens The Athletic maandagavond weten dat een publiekelijke excuses nodig was om het vertrouwen in de 28-jarige spits te herstellen. Een dag later geeft de Belg daaraan gehoor. "Aan de fans", steekt Lukaku van wal. "Ik heb spijt van de boosheid die ik heb veroorzaakt. Jullie weten van de connectie die ik heb met deze club sinds mijn tienerjaren. Ik begrijp dat jullie boos zijn. Het is nu aan mij om jullie vertrouwen te herstellen en ik ga mijn best doen om elke dag betrokkenheid te tonen op de training en bij wedstrijden."

Meer: Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren

"Aan de manager, mijn teamgenoten en het bestuur heb ik gezegd dat het niet het goede moment was", vervolgt Lukaku zijn boodschap. "Vanaf hier wil ik verder en ervoor zorgen dat we wedstrijden gaan winnen, waarin ik op de best mogelijke manier presteer." Lukaku was voor het afgelopen Premier League-duel met Liverpool (2-2) disciplinair geschorst vanwege zijn uitspraken, maar kwam in de twee wedstrijden daarvoor (tegen Aston Villa en Brighton & Hove Albion) nog 'gewoon' tot scoren. Lukaku zal terugkeren in de wedstrijdselectie van Chelsea voor het EFL Cup-duel van woensdag tegen Tottenham Hotspur, zo maakte Tuchel dinsdag bekend.

Lukaku, die afgelopen zomer voor 115 miljoen euro de overstap maakte van Internazionale, deed in het interview veel stof opwaaien door zich negatief uit te spreken over Tuchels spelsysteem. Ook gaf hij aan dat hij afgelopen zomer niet zou zijn teruggekeerd bij Chelsea als Inter zijn contract had verlengd. Bij Sky Sports haalden analisten Gary Neville en Graeme Souness hierom al fel uit naar de spits; trainer Tuchel gaf aan aan 'niet blij te zijn' met de uitspraken. Roman Abramovich, de steenrijke eigenaar van Chelsea, schaarde zich al snel volledig achter de Duitse trainer. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica kreeg Lukaku een boete van 500.000 euro opgelegd, waarmee het incident - samen met de videoboodschap - lijkt afgedaan.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties