Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romelu Lukaku gespot op vliegveld: 'Ik kom snel met nieuws voor Inter-fans'

Laatste update:

Kai Havertz en Kepa Arrizabalaga waren tot nu toe met een transfersom van tachtig miljoen euro de duurste aankopen van Chelsea, maar dat record gaat dus ruimschoots uit de boeken. Chelsea zette de laatste dagen vaart achter de komst van Lukaku. Als zijn transfer voor zondag beklonken is, dan mag de Belg volgende week zaterdag bij de openingswedstrijd van de Premier League tegen Crystal Palace al spelen.

Binnen Internazionale leidde de belangstelling van Chelsea voor Lukaku tot grote onrust. Trainer Simone Inzaghi en de directie, bestaande uit Beppe Marotta en Piero Ausilio, wilden Lukaku absoluut niet laten vertrekken, zeker omdat Inter met Achraf Hakimi, die naar Paris Saint-Germain ging, al een sterspeler kwijtraakte. Voorzitter Steven Zhang heeft desalniettemin zijn jawoord gegeven aan het bod van Chelsea op Lukaku. Ook voor Inter is het een absolute recordtransfer: de hoogste uitgaande overgang stond op naam van Zlatan Ibrahimovic, die in 2009 voor 69,5 miljoen euro aan Barcelona werd verkocht.

Lukaku had geen problemen om er zelf met Chelsea uit te komen, zo meldden Sky Italia en Romano eerder al. De Belgische spits kan in Londen een jaarsalaris van twaalf tot dertien miljoen euro plus drie miljoen euro aan variabelen tegemoet zien, terwijl hij in Milaan een contract heeft voor 8,5 miljoen euro per jaar. Ook op sportief vlak ziet Lukaku een terugkeer in de Premier League zitten. De aanvaller stond tussen 2011 en 2014 al onder contract bij Chelsea, maar kwam slechts tot vijftien wedstrijden in de hoofdmacht. Via Everton en Manchester United kwam hij in 2019 terecht bij Inter, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd. Manchester United ontvangt overigens vier miljoen euro van de transfersom, zo weet The Athletic.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties