Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ron Jans begint met weinig verrassingen aan Europees avontuur FC Twente

Laatste update:

Zoals verwacht staat doelman Lars Unnerstall donderdagavond onder de lat in het Partizan Stadium. De Duitse sluitpost kreeg er met de ervaren Przemyslaw Tyton een concurrent bij, maar geniet nog steeds de voorkeur van Jans. Achterin start Joshua Brenet, die zijn contract bij Twente deze zomer uiteindelijk toch verlengde, op rechtsback. Mees Hilgers en Julio Pleguezuelo vormen het centrale duo, terwijl Gijs Smal de linkerflank moet verdedigen.

Op het middenveld zullen de door Feyenoord begeerde Ramiz Zerrouki en Michal Sadílek het spel moeten controleren. De 35-jarige Brama liep tijdens de voorbereiding wederom een blessure op. Dit keer aan zijn lies, waardoor hij er enkele weken niet bij is. Op 10 speelt donderdagavond Michel Vlap, die de voorkeur krijgt boven onder anderen Sem Steijn. Beide aanvallende middenvelders kwamen deze zomer naar Enschede toe. Vlap speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Twente en werd deze zomer voor twee miljoen euro definitief overgenomen van RSC Anderlecht.

Voorin speelt Twente met Ricky van Wolfswinkel in de punt. De gelouterde spits was in het afgelopen seizoen op schot voor Twente. In 35 officiële wedstrijden maakte Van Wolfswinkel zeventien doelpunten. Daarnaast was hij als aanspeelpunt belangrijk met acht assists. Van Wolfswinkel wordt geflankeerd door Daan Rots en Virgil Misidjan. Rots krijgt vanavond de voorkeur boven Vaclav Cerný. In de oefenwedstrijd tegen Bologna maakte hij de openingstreffer.

Op de bank heeft Jans nog genoeg smaken over in Belgrado. Twente wist zich dit seizoen in de breedte goed te versterken. Mocht het achterin niet goed staan kan de trainer er altijd nog voor kiezen om Robin Pröpper of Anass Salah-Eddine te brengen. Met Steijn, Cerný, Christos Tzolis en Manfred Ugalde heeft Jans ook aanvallende wissels tot zijn beschikking. De wedstrijd begint donderdagavond om 20.00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7

Opstelling FK Cukaricki: Micovic, Stevanovic, Drezgic, Vujadinovic, Roganovic, Mijailovic, Docic, Ivanovic, Kovac, Ndiaye, Badamosi

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pleguezuelo, Smal; Zerrouki, Sadílek, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel, Misidjan

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties