Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ron Jans gooit deur naar 'wankel' Ajax bij voorbaat dicht

Laatste update:

Jans staat zondagmiddag vanaf 12:15 uur met zijn FC Utrecht tegenover Ajax in de Johan Cruijff ArenA. In aanloop naar dat duel sprak de NOS met de trainer van de Domstedelingen. Het ging daarbij onder meer over het hoofdtrainerschap bij Ajax.

"René (van der Gijp, red.) heeft er natuurlijk wel verstand van", aldus een enigszins cynische Jans. "Nee, grapje. Als Ajax al contact zou willen opnemen, dan hoeven ze dat niet te doen. Ik heb in september voor anderhalf jaar bij FC Utrecht getekend en heb het geweldig naar mijn zin."

"En ik ben van: een man een man, een woord een woord", gaat Jans verder. "Loyaliteit en betrouwbaarheid vind ik een groot goed. Dus ik ga op dit moment naar geen enkele andere club."

Jans geeft toe geschrokken te zijn van het niveau van Ajax tegen FK Bodo/Glimt. "Verdedigend klopte het niet, aanvallend klopte het niet. Dat ze daar hebben gewonnen, was echt een wonder. Ajax wankelt weer, maar ik ben niet van plan om daar te veel over te zeggen. Dat het beter kan, weten ze zelf ook wel."

Ajax heeft tot dusver nog geen definitieve beslissing genomen over wie volgend seizoen aan het roer staat bij het vlaggenschip. De geluiden dat de club niet doorgaat met Van 't Schip worden steeds hardnekkiger.

Ook Mike van der Hoorn, voorheen uitkomend voor Ajax, ziet dat ze het lastig hebben in de hoofdstad. "Ze hebben het moeilijk", aldus de mandekker. "Maar ze missen ook wat steunpilaren. Zodra die terugkomen, zie ik de resultaten ook weer verbeteren. Ajax blijft altijd gevaarlijk."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
36
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
153
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
354
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties