Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ron Jans krijgt lachers op zijn hand tijdens persconferentie: 'Wat een gelul'

Laatste update:

Op die persconferentie blikte Jans vooruit op het treffen met de Italianen. Vorige week werd het 2-1 voor Fiorentina en dus werd de oefenmeester gevraagd hoe veel kans Twente nog heeft op het bereiken van de poulefase. "Ik heb geprobeerd die gedachten om te zetten in wiskunde", zo stelt Jans. "Als je kijkt dat de eerste uitslag 2-1 is, is Fiorentina hier dus bij een gelijkspel en een overwinning door. Dat is twee op de drie."

Twente moet van verder komen om het tweeluik winnend af te sluiten, weet de trainer. "Ook bij een kleine nederlaag voor Fiorentina is het nog verlengen en kunnen ze nog door, dus schat ik hun winstkansen in op 73 procent. Dan heb ik er echter nog geen rekening mee gehouden dat wij thuis spelen, dus dan haal ik er toch vijftien procent af. Dan kom ik uit op 58 procent kans voor Fiorentina en 42 procent kans voor ons.. Wat een gelul, toch?"

Zeker is in ieder geval wel dat het beter moet dan in de eerste helft in het Stadio Artemio Franchi vorige week. Toen liet Twente zich overrompelen door Fiorentina, maar volgens Jans zullen die 'kleuters' donderdagavond anders op het veld staan. Julio Pleguezuelo is er in ieder geval niet bij, want hij is geblesseerd. Zijn plekje centraal achterin wordt waarschijnlijk ingenomen door Mees Hilgers.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties