Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ron Jans snelt vanuit Amsterdam naar Raalte na vreselijk privételefoontje

Laatste update:

"Het gaat niet goed met mijn schoonmoeder", vertrouwt Jans toe aan FOX Sports. De trainer hoopte zijn schoonmoeder nog te kunnen zien, voegde hij eraan toe. Hij gaf toestemming aan de tv-zender om de beelden uit te zenden: Jans gaf aan dat iedereen hem na de wedstrijd zag bellen en vond het goed om zijn privéomstandigheden te delen.

Jans weidde in het interview ook uit over de wedstrijd. De oefenmeester zei te hebben genoten van zijn spelers. "Ze zijn tot op de bodem gegaan", aldus Jans, die zich gelukkig prijst met de ontwikkeling van spelers als Václav Cerny, clubtopscorer Danilo en Queensy Menig, de maker van beide goals. "Ik wil een pluim geven aan mijn hele staf. We zitten erbovenop. We hebben dagelijks contact met de spelers en we hebben een spelersgroep die heel graag wil investeren in zichzelf en in het team."

"Ik heb Queensy natuurlijk eerder meegemaakt, toen hij van Ajax naar PEC Zwolle kwam", vervolgde Jans. "Maar hij is nu zo veel volwassener en professioneler. Hij kon het toen eigenlijk nooit opbrengen om druk te zetten zoals we nu doen. Danilo is een geweldige spits en Václav heeft zoveel snelheid en energie. Het komt ook uit de jongens zelf."

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties