Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer countert: 'VAR maakte helemaal geen fout bij goal Promes'

Laatste update:

Het leek alsof de VAR gebruikmaakte van een stilstaand beeld waarbij de bal al enkele meters verwijderd was van assistgever Hakim Ziyech. Daardoor zou het lijken alsof Promes een stuk voor de laatste verdediger van Chelsea stond. "Dat klopt gewoon niet", zegt De Boer daarover bij FOX Sports. "Ik kan me niet voorstellen dat ze dat verkeerde beeld gebruikt hebben om te laten zien dat het buitenspel is." Ook bij het stilstaande beeld dat Veronica liet zien ter correctie, lijkt Promes overigens met het bovenste deel van zijn lichaam buitenspel te staan.

Marco van Basten, ook aanwezig in de studio van FOX Sports, stelt ook de buitenspelregel zelf ter discussie. De oud-spits vindt dat de verdedigende partij bij het doelpunt van Promes geen nadeel ondervindt van zijn positie. "Bullshit, dat verandert op die fractie niets. Uiteindelijk is het doodzonde dat dit soort doelpunten, waar je normaal gesproken niemand over hoort, worden afgekeurd", zegt Van Basten, die vindt dat alleen overduidelijke buitenspelsituaties zouden moeten worden bestraft. "Als je duidelijkheid hebt, oké."

Kenneth Perez onderschrijft wat Van Basten zegt. "De VAR is eigenlijk voor obvious mistakes, maar de VAR is daar een beetje van afgedreven. Het is nu een beetje dat alles bekeken moet worden. Dit had niet afgekeurd hoeven worden, maar vorig jaar bij Manchester City - Tottenham Hotspur (waar een laat doelpunt van Raheem Sterling werd afgekeurd door de VAR, red.) was het misschien nog erger." Perez vindt dat Ajax niet alleen maar te klagen heeft. "Ik hoor ook niemand over de handsbal van Nicolás Tagliafico in de zestien."

-
Stond Quincy Promes buitenspel bij het doelpunt tegen Chelsea?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties