Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer: 'Dit is gewoon donkerrood, kijk naar zijn gezichtsuitdrukking'

Laatste update:

De middenvelder van Vitesse was in de eerste helft betrokken bij een incident met Mark Diemers. Nadat de twee na een duel allebei op de grond waren beland, raakte Bazoer zijn tegenstander met zijn schoen in het gezicht. "Dit is gewoon donkerrood. Het gaat er niet eens om of hij het hard doet, maar het gaat erom dat hij gewoon het idee al heeft om zijn noppen in iemands gezicht te planten", is De Boer zondagavond stellig bij FOX Sports.

De Boer wordt in het gelijk gesteld door oud-scheidsrechter Reinold Wiedemeijer, die namens de KNVB aanschoof bij het gesprek. Wiedemeijer geeft echter ook aan dat het moeilijk is om te bewijzen dat Bazoer inderdaad opzettelijk handelde, mocht het tot een tuchtzaak komen: "Als je er zo naar kijkt zie je Bazoer ook kijken en zijn voet erin zetten. Dan lijkt het erop dat hij het met opzet doet en toch, en dat klinkt gek, is het dan lastig om dat te bewijzen."

"Een speler gaat natuurlijk zeggen: 'Sorry, ik heb hem geraakt, maar ik doe dat echt niet bewust.' Dat maakt het voor de VAR wellicht lastig. De VAR moet dit honderd procent rood vinden en dat heeft hij niet gevonden. Als je dit ziet vind ik het wel gewoon een rode kaart", is Wiedemeijer zelf stellig. Wat De Boer betreft is het duidelijk dat Bazoer inderdaad opzettelijk handelde: "Kijk even naar zijn gezichtsuitdrukking. Je ziet Bazoer gewoon naar Diemers kijken. Het is niet zo dat hij een andere kant opkijkt. Hij gooit gewoon z'n been er even tegenaan, daar hoef je echt geen twijfels over te hebben hoor."

Vind jij dat Riechedly Bazoer een rode kaart had moeten krijgen?

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
46
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties