Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer erkent: 'Dit kun je hem niet ontzeggen, Ajax zijnde'

Laatste update:

"In mijn wereld moet je wel heel bijzonder zijn om voor Barcelona of Real Madrid te mogen spelen. Van de Beek is een goede speler, maar Real is wel echt van de buitencategorie", zegt Perez bij FOX Sports. Van de Beek werd in de Spaanse pers lange tijd gezien als alternatief voor Paul Pogba, die bovenaan het wensenlijstje van trainer Zinédine Zidane zou staan. Het is echter niet ondenkbaar dat de Koninklijke naast Van de Beek ook de middenvelder van Manchester United aan de selectie toevoegt. Ook de naam van Tottenham Hotspur-middenvelder Christian Eriksen zingt nog steeds rond in Madrid.

Collega-analist Ronald de Boer plaatst de vermeende transfersom van tussen de zestig en zeventig miljoen euro voor Van de Beek in perspectief. "Als Harry Maguire voor 93 miljoen euro van Leicester City naar Manchester United gaat, dan is echt alles mogelijk." De Boer vindt dat Ajax moet meewerken aan de transfer van de 22-jarige middenvelder. "Dit kun je hem niet ontzeggen, Ajax zijnde."

Van de Beek wilde vrijdag tegenover FOX Sports niet al teveel kwijt over de naderende deal met Real. "Je moet niet alles geloven wat er geschreven wordt. Er staan altijd zoveel onzindingen in." De door Real begeerde middenvelder, met een contract tot medio 2022 bij Ajax, werd deze zomer in de Franse media nog meermaals gelinkt aan Paris Saint-Germain. Een concreet bod vanuit Parijs op Van de Beek bleef echter uit.

Is Donny van de Beek goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties