Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer erkent: 'Met dat duo heeft PSV goud in handen'

Laatste update:

"Ze speelden vorig jaar 4-2-2-2 met buitenspelers, maar vaak werd die positie ingevuld door bijvoorbeeld Mario Götze, die geen buitenspeler is. Nu speelt Götze als valse spits en staan er met Cody Gakpo en Noni Madueke échte vleugelaanvallers op de flanken. Met dat duo heeft PSV goud in handen", benadrukt De Boer, die vindt dat vooral Madueke grote stappen heeft gezet. "Betrouwbaarheid en rendement zijn alles bij een buitenspeler. Hij heeft nu niet meer de wispelturigheid van een zestienjarige, die de ene wedstrijd een negen scoort en de andere een twee."

Volgens De Boer blijft Ajax de favoriet om de landstitel te winnen. "Ik heb zaterdag een half uur voor de rode kaart een fantastisch Ajax zien spelen", wijst hij naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal. "Ze hebben naar mijn mening precies de juiste mix tussen ervaring en jonge spelers." Ook Leonne Stentler, analyticus bij ESPN en de NOS, verwacht een zinderende strijd om het kampioenschap. Vorig seizoen eindigde PSV nog op zestien punten van Ajax. "Wat PSV in de voorbereiding op de mat legde, zag er heel goed uit. Vorig seizoen was het niet altijd even succesvol, maar er zat altijd wel een plan achter."

"Schmidt heeft de tijd gekregen om dat plan uit te werken en nu begint alles steeds meer op zijn plek te vallen." Stentler looft de aankopen van PSV, maar vindt de selectie 'in de breedte' te mager. "André Ramalho maakt verdedigend een heel goede indruk. Op het middenveld is voldoende keus, maar zeker voorin mag er nog wat bij. Naast Eran Zahavi heb je in de spits eigenlijk niks." Stentler deelt dan ook de mening van De Boer wat betreft de favoriet voor de landstitel. "De breedte van de Ajax-selectie gaat de doorslag geven."

Bij Ajax bleef het tot nu toe nog redelijk rustig op de transfermarkt, maar Stentler verwacht dat er nog wel iets gaat gebeuren. In principe is elke positie dubbel bezet, maar ik denk bijvoorbeeld dat Nicolás Tagliafico nog wordt verkocht. Dat moet je deze zomer ook doen als je er nog wat geld aan over wil houden. Ook heb je geen Brobbey of Traoré meer om er in de laatste minuten in te gooien. Er zouden dus nog zeker een linksback en een spits bij kunnen."

Denk jij dat Ajax of PSV kampioen wordt?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
3
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
9
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
5
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties