Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer: 'Het is een jongen die zeker gemist gaat worden bij Ajax'

Laatste update:

De oud-middenvelder en tevens analist is zaterdagavond bij FOX Sports enthousiast over de doelman uit Kameroen. "Hij is op dit moment een van de beste keepers. Niet van Europa, maar hij zit er wel dicht tegenaan. Hij heeft punten voor Ajax gepakt en is de rust zelve. Het is een jongen die zeker gemist gaat worden", zo laat de Boer optekenen.

Onana staat sinds januari 2015 onder contract in Amsterdam. Frank de Boer haalde de sluitpost weg uit de jeugdopleiding van Barcelona, zo meent broer Ronald de Boer. "Hij ging voor een andere speler kijken. Dat was bij een wedstrijd van Ajax Onder-19. in de Youth League. Toen hebben ze Onana gehaald", legt hij uit. Onana kon niet iedereen bij Ajax meteen overtuigen van zijn kwaliteiten. "Hij was heel wild bij het tweede elftal. Frank werd zo aangekeken van: wat heb je gehaald? Hij zei toen: heb wat geduld."

Onana liep afgelopen dinsdag tegen Benfica (1-0 winst) een schouderblessure op. Hij speelde de wedstrijd wel uit, maar kwam dus niet ongeschonden uit de strijd. Ajax doet er alles aan om hem fit te krijgen voor de kraker van zondagmiddag, maar volgens De Telegraaf is de slagingskans klein. Mocht Onana daadwerkelijk niet in actie kunnen komen, dan lijkt Kostas Lamprou zijn logische vervanger.

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
0
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
4
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties