Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer: 'Hij deed niets, maar als hij vijf keer scoorde was het prima'

Laatste update:

Volgens het Brabants Dagblad maakt PSV zich geen zorgen over het winterdipje van Lozano en kampt hij 'slechts' met iets te veel bewijsdrang. "Een gesprekje doet vaak wonderen", zegt voormalig PSV-trainer Hans Westerhof dinsdag in het dagblad. Westerhof was in het verleden technisch directeur van Pachuca, de voormalig werkgever van Lozano. Hij kent de aanvaller goed. "Ik heb vroeger al vaker met hem doorgenomen dat vorm iets is van golfbewegingen."

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

"In Mexico werd hij vaak na een paar goals enorm opgehemeld en zodra het iets minder ging, wilde hij zich soms te graag bewijzen", weet Westerhof. Doorslaan in individualisme is het gevolg. "Wat dat betreft kan hij veel leren van Érick Gutiérrez", denkt Westerhof. "Hij kijkt altijd heel realistisch naar zijn eigen carrière en begrijpt ook waarom hij nu niet speelt bij PSV." Het regionale dagblad schrijft dinsdag dat Lozano komende zondag in de topper tegen Feyenoord 'gewoon' aan het startsignaal zal verschijnen.

Van Bommel gaf zaterdag aan dat Lozano niet deed wat de technische staf van hem vroeg en dat hij daarom ervoor koos om de Mexicaan in de rust te wisselen. Het doet Ronald de Boer herinneren aan de Braziliaan Romário, die in zijn tijd bij PSV ook niet altijd zijn verdedigende taken uitvoerde. "Lozano was altijd al een spelbreker, in de zin dat je hem een beetje moet paaien", vertelde De Boer maandagavond bij FOX Sports. "Als het goed gaat, accepteren ze het. Dat deden ze vroeger met Romário ook. Die deed niets, maar als hij vijf keer scoorde was het prima. Als het even niet gaat en je doet ook je verdedigende werk niet, dan wordt het lastig."

-

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties