Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer: 'Hij heeft die status niet bij Ajax en dat knaagt aan hem'

Laatste update:

"Je weet dat PSV er af en toe ook uit zal komen. Dan wil je voorin snelheid hebben en dat heeft Neres wel", zo vertelt de analist voorafgaand aan de kraker in het Philips Stadion bij FOX Sports. De Boer constateert wel dat 'Neres niet in geweldige vorm is sinds hij is teruggekeerd van de Copa América'. "Hij is niet in vorm zoals hij vorig seizoen was, al weet ik niet precies waar het aan ligt."

De Boer suggereert dat Neres moeite heeft met zijn huidige status bij Ajax. "Ik denk dat hij ook het gevoel heeft van: ben ik wel het mannetje? Hij was natuurlijk even het mannetje van de Gele Kanaries", verwijst de oud-middenvelder naar de status van Neres als international van Brazilië. "Dat is ongekend: iets wat je als speler wil en iets wat je dan ook bereikt. Je verwacht dan dat je een bepaalde status hebt. Die status heeft hij natuurlijk nog niet bij Ajax, want hij zit best vaak op de bank, en dat knaagt denk ik ook wel aan hem. Ik denk dat hij daar een beetje mee worstelt."

Neres begint zondag als linksbuiten bij Ajax, terwijl Dusan Tadic in de punt van de aanval zal staan. Dat gaat ten koste van Klaas-Jan Huntelaar. "Huntelaar moet altijd spelen tegen de kleinere teams, want je hebt een roofdier nodig dan. Maar tegen een topclub als PSV kan Tadic voorin zo goed de bal beschermen… Ik snap deze opstelling wel", aldus De Boer.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties