Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald de Boer: 'Hij is de allerbeste speler met wie ik ooit heb gespeeld'

Laatste update:

Ronald de Boer houdt zichzelf uit het elftal, maar vindt dat Frank een plek niet ontzegd kan worden. Gezamenlijk wonnen ze in het seizoen 1994/95 de Champions League. "Ja, mijn broer verdient ook zeker een plek in dit elftal", geeft hij aan. De oud-middenvelder annex aanvaller noemt zijn broer 'een van de beste verdedigers van zijn tijd'. "Hij kon geweldig verdedigen, maar had daarnaast een fantastische inspeelpass en kon goed anticiperen in bepaalde spelsituaties. Bovendien had hij met zijn vrije trappen en kopkwaliteiten nog iets extra's."

Het volledige elftal van Ronald de Boer, met per speler de ploeg waarin de twee spelers de langste tijd samen doormaakten.

Phillip Cocu is samen met Jaap Stam de enige Nederlandse speler in de ploeg met wie De Boer geen verleden heeft bij Ajax. Cocu en De Boer speelden allebei voor Oranje: De Boer tussen 1993 en 2003 en Cocu tussen 1996 en 2006. Josep Guardiola, Rivaldo en Jari Litmanen zijn de enige buitenlandse spelers in het sterrenteam. Rivaldo is de 'allerbeste speler' met wie De Boer ooit samen op het veld stond, geeft hij aan. "Hij was zó verschrikkelijk goed. Het was een echte liefhebber. In wedstrijden gaf hij alles."

"Hij was een typische Braziliaan die verliefd was op het spelletje. Daarnaast had hij een ongelofelijk linkerbeen", vervolgt De Boer, die ook Litmanen 'ongekend goed' noemt. De analist bewierookt met name de werklust van de Fin. Anderzijds was Guardiola juist iemand die van nature een goed spelinzicht had, legt hij verder uit. "Bovendien was hij een pure leider in het veld. Hij was nooit de snelste speler, daarom moest hij het hebben van het nadenken. Daar was hij extreem goed in. Dat zie je nu ook terug in zijn stijl van coachen."

Droomelftal Ronald de Boer: Van der Sar; Stam, Rijkaard, F. De Boer; Davids, Cocu, Guardiola, Seedorf; Litmanen, Rivaldo, Kluivert.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties