Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer: 'In dat geval denk ik dat Ajax Pasveer heeft voorgelogen'

Laatste update:

"Fantastisch gekeept", begon De Boer in de studio van ESPN na afloop van het duel tussen Feyenoord en Vitesse (0-0). De analist noemde de transfervrije overstap van de 37-jarige doelman naar Ajax 'verrassend'. "Het gaat erom of hij tweede of derde keeper wordt. Hoe gaat Ajax het invullen? Gaan ze nog een keeper kopen?" Perez concludeerde dat André Onana in ieder geval komende zomer zal vertrekken. Zijn contract loopt nog door tot medio 2022 en de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn stopgezet, waardoor Ajax hem eigenlijk wel komende zomer van de hand moet doen.

"Laten we zeggen dat Onana weggaat, daar ziet het nu naar uit. Dan vraag ik me af of ze met Maarten Stekelenburg doorgaan als eerste keeper", stelde Perez. "Jij denkt toch niet dat ze tegen Pasveer gezegd hebben dat hij derde keeper wordt?", reageerde De Boer op de woorden van zijn collega-analist. "Je gaat toch geen keeper halen met een verhaal dat je niet aan hem vertelt? Dat ze nog een keeper gaan halen en dat nu niet tegen hem zeggen."

"Jij denkt dat ze tegen hem gezegd hebben dat hij met Stekelenburg gaat strijden wie er eerste doelman wordt? Remko Pasveer?", vroeg Perez zich vervolgens af. "Daarin verschillen we van mening. Het verbaasde mij dat hij derde keeper bij Ajax wil worden, terwijl hij in de kracht van zijn leven zit en bij Vitesse eerste keeper is. Maarten Stekelenburg kan ook prima eerste keeper bij Ajax blijven, maar nu heb je twee keepers van 37. Dat lijkt me niet wenselijk, eerlijk gezegd."

"De tijd dat we dachten dat 37 heel oud was voor een keeper, is wel geweest", ging De Boer verder. "We hebben nog genoeg keepers die op hun veertigste nog op een ongelofelijk hoog niveau keepen. Ze hebben ervaring en tikken een hoog niveau aan. Ik denk dat Stekelenburg en Pasveer nummer één en twee zijn. Stel dat Ajax wel iemand koopt, denk ik dat ze Pasveer hebben voorgelogen."

"Ik denk dat voor alle spelers in Nederland het hoogste doel is om voor Ajax te spelen", zo reageerde Vitesse-trainer Thomas Letsch voor de camera van ESPN op het vertrek van Pasveer. "Hij is op een bepaalde leeftijd en ik weet niet of hij deze aanbieding had verwacht. Voor hem was het duidelijk. Toen hij vertelde dat hij bij Ajax ging tekenen, zag je aan hem dat hij daar blij mee was. Wij waren kansloos. Uiteindelijk kwamen we tekort voor een akkoord en toen kwam Ajax. Als Ajax hem een éénjarig had aangeboden, had hij daar ook getekend. Maar dat kan je beter aan hem vragen."

Wordt Remko Pasveer eerste doelman bij Ajax?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties