Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer relativeert: 'Tegen Gibraltar had hij er ook drie gemaakt'

Laatste update:

"Het is een geweldig moyenne", begint De Boer. Depay was in totaal 73 interlands voor Oranje goed voor 35 doelpunten en 28 assists. "Depay is een hele impulsieve speler, zoals Noa Lang dat bijvoorbeeld ook is. Voor Oranje is hij een topper. Ik moet wel erbij zeggen dat de goals die hij heeft gemaakt, vaak niet tegen de grote landen zijn geweest. Hij heeft een keer tegen Frankrijk gescoord, uit een penalty. En tegen Oostenrijk. Hij scoort tegen de landen tegen wie je verwacht dat hij een goal maakt."

"Ik denk dat Luuk de Jong in die wedstrijden ook tot een behoorlijk aantal goals was gekomen", gaat De Boer verder. Depay scoorde namens Oranje tegen onder meer Portugal, Duitsland (in twee wedstrijden) en Frankrijk. "Tegen Gibraltar had Luuk de Jong er waarschijnlijk ook drie gemaakt. We moeten het ook in perspectief plaatsen. Straks moeten we Depay afrekenen op de wedstrijden tegen de landen waar het er echt om gaat. Frankrijk, Brazilië, dat soort landen."

"Ik ben fan van Memphis, laat ik duidelijk zijn. Al denk ik dat hij geen spits is, maar een linksbuiten", besluit De Boer. Luuk de Jong bleef overigens negentig minuten op de bank tegen Gibraltar en was tijdens de huidige WK-kwalificatiecyclus goed voor drie doelpunten, tegen Turkije, Letland en Gibraltar. Wout Weghorst kwam wél als invaller binnen de lijnen tegen Gibraltar en verzorgde een assist.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
8
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
20
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
229
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties