Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer zat op vakantie 'apart' met Van der Sar: 'Hij heeft het zwaar'

Laatste update:

Volgens De Boer heeft Van der Sar het zwaar. "Ik heb even met hem apart gezeten bij het zwembad en je merkte echt dat het nog veel met hem deed", aldus de oud-Ajacied. "Hij zit er emotioneel nog helemaal in. Hij zei dat het moeilijk was om het na een dienstverband van elf jaar zo achter zich neer te leggen. Dat doe je niet en dat kan ook niet. Hij voelt zich nog zo emotioneel betrokken, dat duurt nog wel even voordat hij het kan verwerken. Je merkt echt dat het hem pijn heeft gedaan."

De Boer vermoedt dat de laatste twee à drie maanden de druppel zijn geweest voor Van der Sar. "Daarvoor heeft hij misschien ook wel eens gedacht dat het geen leuke job was, maar dan zal er ook het besef zijn geweest dat ze geweldige jaren hebben gehad. Als je zeven keer kampioen wordt en twee keer de beker wint in twaalf jaar... Nu beleven ze een verschrikkelijk jaar en daar word je op afgerekend. Als het ons zou overkomen zouden we ook denken: waar gaat dit over? Maar de voetbalwereld is hard. Ik denk niet dat hij het nog recht kon praten."

Het besluit van Van der Sar kan op begrip rekenen bij De Boer. "Ik vind niet dat hij dit heeft verdiend, maar ik begrijp zijn beslissing. Dit leg je niet zomaar naast je neer en we gaan weer door met de orde van de dag", aldus De Boer. Ook Van Basten begrijpt de beslissing van Van der Sar wel. "Het was natuurlijk heel teleurstellend de afgelopen achttien maanden. Dat gaat natuurlijk irriteren en vervelen. De laatste anderhalf jaar was zwak en daar speelt hij een hoofdrol in."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties