Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman adviseert Barcelona-speler overgang naar Ajax

Laatste update:

Op 27 april pakte De Telegraaf uit met het nieuws dat Barcelona meerdere spelers, onder wie de twintigjarige Puig, wil inzetten in een ruildeal met Ajax-doelman André Onana. Elf dagen eerder had Sport al bevestigd dat de Amsterdammers geïnteresseerd zijn in het 1,69 meter grote jeugdproduct van Barcelona. Puig komt voorlopig nauwelijks aan speelminuten in het eerste van Barça: de middenvelder kwam in twee seizoenen tot vier wedstrijden in LaLiga.

Desgevraagd zou Koeman het toejuichen als Puig naar Ajax verkast. "Riqui Puig zou een geweldige kans krijgen om zich te ontwikkelen als hij een seizoen in de Eredivisie speelt", zo zegt Koeman, die daarmee uit lijkt te gaan van een huurovereenkomst. "Het is belangrijk voor spelers op die leeftijd om veel te spelen. De Eredivisie is niet zo sterk als de Spaanse competitie, maar het is een perfecte leerschool om minuten te maken, zeker bij teams als Ajax, waar je veel speelkansen hebt."

De keuzeheer van het Nederlands elftal spreekt op de Catalaanse radio ook over Sergiño Dest, die juist van Ajax naar Barcelona zou kunnen overstappen volgens diverse geruchten. Koeman denkt dat Dest, die dit seizoen besloot om niet voor een interlandloopbaan voor Oranje te kiezen, goed zou passen in het Camp Nou. "Hij is een aanvallende back met een goede balbehandeling en hij is bovendien erg snel. Dest zou in elk team een geweldige toekomst hebben", aldus de bondscoach, die Dest zijn keuze voor de Verenigde Staten niet kwalijk neemt. "Nee, omdat zijn gevoel meer bij de VS ligt."

Moet Ajax werk maken van de komst van Riqui Puig?

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
6
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties