Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman deelt complimenten uit: 'Zijn diepgang was ongekend'

Laatste update:

"Ik klaagde vorige week een beetje dat zijn rendement in de oefenwedstrijd tegen Elche niet optimaal was geweest. Hij speelde niet goed. Vandaag was dat echter wél zo en dat heb ik Fati ook verteld", benadrukte Koeman. "Hij heeft een geweldige wedstrijd gespeeld. Zijn diepgang was enorm, ongekend zelfs. We hebben van zijn kwaliteiten geprofiteerd. Hij is pas zeventien jaar en gaat een geweldige toekomst tegemoet, maar hij moet nog wel dingen verbeteren. Soms mist hij de concentratie." Een andere jongeling, Pedri, maakte als invaller zijn officiële debuut. "Ik ben blij met de aanwezigheid van Fati en Pedri. Ze gaan allebei een grote toekomst tegemoet."

Koeman kreeg vragen over het 4-2-3-1-systeem dat hij heeft geïntroduceerd. "We hebben de spelers om dit systeem te kunnen spelen. In de tweede helft verloren we desalniettemin te vaak de bal. Maar we moeten fysiek ook nog sterker worden. Dit is pas het eerste duel na de voorbereiding." In het systeem van Koeman is Lionel Messi een valse nummer negen en spelen Antoine Griezmann en Fati aan de zijkanten. De Nederlander kreeg de vraag of hij niet graag een nummer negen in de slotfase van de transfermarkt ziet komen. "Het is altijd goed om een ander type aanvaller te hebben, om een plan B te hebben."

Sierd de Vos gaat helemaal los als hij ziet wat Philippe Coutinho met de scheidsrechter doet ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 27 september 2020

"Maar we kunnen ook zonder een nummer negen in de punt van de aanval spelen. Het is in ieder geval altijd goed om er eentje achter de hand te hebben voor als we eens anders willen spelen." Griezmann liep er zondag soms verloren bij en de beoordelingen van de Spaanse media zijn dan ook niet mals. Dat was afgelopen seizoen al niet anders, net als de manier waarop Ernesto Valverde, Quique Setién en nu ook Koeman de Fransman verdedigen. "Ik ben heel blij met zijn werk en zijn spel. Hij heeft niet gescoord, maar het is mij om het even wie er scoort", benadrukte de oud-verdediger.

"Griezmann trekt van buiten naar binnen in onze speelwijze, hij is geen typische buitenspeler. Hij kan ook van positie wisselen met Messi. Zo is het lastiger voor de tegenstanders." Barcelona speelt komende donderdag een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo en treedt drie dagen later in eigen huis aan tegen het Sevilla van Luuk de Jong. De eerste ontmoeting na de interlandperiode is een uitwedstrijd tegen Getafe.

-

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties