Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KKD Elftal van de Week: Basisdebutant van De Graafschap krijgt beloning

Laatste update:

In het hart van de defensie bezet Maas Willemsen een plekje in dit Elftal van de Week. De twintigjarige verdediger uit Zutphen maakte op vrijdagavond zijn basisdebuut voor De Graafschap in de uitwedstrijd tegen Roda JC, de huidige nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgers begonnen sterk aan het duel met de Superboeren en kwamen al na drie minuten op voorsprong.

In de tweede helft drongen de bezoekers aan en was het nota bene Willemsen die uit een hoekschop van Alexander Büttner raak knikte. Door het gelijkspel ziet Roda FC Groningen naderen tot op één punt. In speelronde 38 spelen de twee clubs nog tegen elkaar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Romain Matthys was zaterdagavond druk. De doelman van MVV Maastricht moest in het thuisduel met koploper Willem II maar liefst elf reddingen verrichten, minstens vier reddingen meer dan iedere andere doelman in deze speelronde.

Alleen in de wedstrijd tegen Telstar in januari 2023 moest Matthys vaker reddend optreden. De sluitpost kon echter niet voorkomen dat Jeredy Hilterman, wederom diep in blessuretijd, doel zou treffen. De wedstrijd tussen MVV en Willem II eindigde daardoor in een 1-1 remise.

Op het middenveld staat Mathis Suray voor de tweede week op rij geposteerd. De Belg was namens FC Dordrecht belangrijk in het thuisduel met TOP Oss. Hij fungeerde als de spil in het aanvalsspel van de Schapekoppen, daar hij vier kansen creëerde en zelf de 2-0 op het scorebord zette.

Daardoor lukte het Suray voor het eerst om drie Keuken Kampioen Divisie-duels op rij het net te vinden. Mede dankzij zijn goal won Dordrecht met 3-1 van de Brabanders en staat zijn elftal nog altijd op een knappe vierde plek op de ranglijst.

Kacper Kostorz is één van de twee spitsen in dit Elftal van de Week. De Poolse goaltjesdief neemt FC Den Bosch dit seizoen regelmatig bij de hand en bezorgde de Bosschenaren afgelopen vrijdag opnieuw een punt door de 2-2 te maken tegen NAC Breda. Daarmee vijzelde hij zijn doelpuntenproductie op naar vijftien doelpunten. In de laatste zes seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie wist alleen Jizz Hornkamp in de jaargang van 2020/21 vaker te scoren namens Den Bosch (20).

Het volledige Elftal van de Week


Romain Matthys (MVV Maastricht); Boyd Lucassen (NAC Breda), Maas Willemsen (De Graafschap), Pius Krätschmer (Helmond Sport), Rob Nizet (Willem II); Vicente Besuijen (FC Emmen), Mathis Suray (FC Dordrecht), Tygo Land (Jong PSV), Ringo Meerveld (Willem II); Kacper Kostorz (FC Den Bosch), Thom van Bergen (FC Groningen)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
15
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties