Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman getipt over uitblinkende doelman: 'Hij is écht heel goed'

Laatste update:

De Bont kan zich nog goed herinneren dat de supporters van Go Ahead in april 2022 'Noppert in Oranje' schreeuwden. De inmiddels 29-jarige sluitpost van sc Heerenveen blonk destijds wekelijks uit in het shirt van Kowet.

"Dat was ontzettend ludiek, maar vond ik wel heel erg leuk", zegt De Bont. "Een half jaar later ging hij mee naar het WK in Qatar. Een naam die je nu in de gaten moet houden, is die van Jeffrey de Lange."

"Ik hoorde laatst dat de keeper van Excelsior (Stijn van Gassel, red.) een beetje richting het Nederlands elftal werd geduwd, maar let op Jeffrey de Lange. Dat is een jonge en talentvolle doelman. Hij heeft het vorig jaar fantastisch gedaan bij Go Ahead tijdens zijn eerste seizoen", benadrukt De Bont.

De Lange keepte tijdens zijn debuutseizoen voor Go Ahead alle 34 Eredivisie-wedstrijden en noteerde uiteindelijk 8 clean sheets. In totaal moest hij 56 tegendoelpunten incasseren, wat neerkomt op 1,6 per wedstrijd.

De ploeg van trainer Rene Haké is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Go Ahead staat knap vijfde en heeft dat mede te danken aan het goede keeperswerk van De Lange, die in de eerste 11 duels 4 keer de nul hield en pas 16 tegendoelpunten kreeg te verwerken.

De Bont ziet veel potentie in de doelman van Go Ahead. De sluitpost genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax en belandde via FC Twente in de zomer van 2022 in Deventer. "Ik durf te zeggen dat De Lange grote stappen gaat maken. Ik zeg niet dat hij het Nederlands elftal gaat halen, maar ik vind wel dat als je voor de komende jaren kijkt naar keepers voor Oranje, hij wel iemand is om op het lijstje bij te schrijven. De Lange is écht heel goed en wordt alleen maar beter', aldus de journalist.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties