Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman grapt over mogelijke terugkeer Luis Suárez bij Ajax

Laatste update:

In het ochtendprogramma van Radio 538, gepresenteerd door Frank Dane, vroeg sidekick Jelmer Gussinklo aan Koeman of hij Suárez 'alsjeblieft naar Ajax wil laten gaan'. Er ontstond gelijk gelach in de radiostudio en ook de nieuwe Barcelona-coach zag er de humor wel van in. "Als ik je daar zo blij mee maak, dan is het goed", zo zei Koeman met een kwinkslag. Suárez speelde tussen 2007 en begin 2011 ook al voor Ajax. Zijn contract in Barcelona loopt na afloop van komend seizoen af.

Het is echter nog maar de vraag of Suárez daadwerkelijk terugkeert bij Ajax. Barcelona zou minstens 28 miljoen euro vragen voor de 33-jarige aanvaller en met het oog op de coronacrisis is het onzeker of de leiding in Amsterdam bereid is om een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Daarnaast wil Suárez sowieso nog een jaar in Barcelona blijven spelen, zo verzekerde zijn management woensdag in een reactie aan het Uruguayaanse medium Ovación. De routinier denkt dat hij onder Koeman zeker nog van waarde kan zijn voor de Catalanen.

El Chiringuito: Ajax legt eerste bod neer bij Barcelona op Suárez

Het lijkt erop dat Ajax serieus in de markt is voor Luis Suárez.Lees artikel

Koeman weet dat hij niet de favoriet is van presidentskandidaat Victor Font i Manté, die een voorkeur heeft voor Xavi, de huidige coach van Al-Sadd. "Het zijn dingen die je niet in de hand hebt en waar ik geen energie in moet stoppen", verzucht hij in gesprek met de NOS. "Het ligt in mijn handen en in die van de spelers. Als het goed gaat, wordt je niet na één jaar weggestuurd. De socios zullen niet blij zijn als een trainer over wie ze tevreden zijn, weg moet. Maar ik weet ook dat het als trainer bij een grote club nooit zeker is dat je je contract uitdient", aldus Koeman, die voor twee jaar tekende in Barcelona.

De opvolger van de ontslagen Quique Setién gaat 'heel snel praten' met Lionel Messi. "Hij is een winnaar en als hij niet wint, kan hij vervelend zijn. Ik moet zorgen dat hij functioneert, dat hij zich belangrijk voelt. Hij moet zijn carrière hier afsluiten, want hij is Barcelona en Barcelona is Messi." Er volgt tevens een onderhoud met Frenkie de Jong, die waarschijnlijk wat centraler komt te stellen in het Barcelona van Koeman. "Ja, dat is wel mijn idee. Als je investeert in een jonge speler en je betaalt er veel geld voor, dan moet je hem ook op een positie laten spelen waar hij rendement heeft. Dat geldt ook voor Antoine Griezmann. Dat is geen echte buitenspeler. Hij moet op een positie spelen die hij gewend is en waar hij met zijn kwaliteiten het beste tot zijn recht komt."

Verwacht jij dat Ronald Koeman zijn contract uitdient bij Barcelona?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties