Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman haalt spijkerhard uit naar FC Barcelona inzake Frenkie de Jong

Laatste update:

"Ik weet het sinds vanmiddag vier uur, half vijf", zegt Koeman na afloop van de wedstrijd bij de NOS. Een dag eerder klonk Koeman nog hoopvol. "Maar we hebben geen spelletje gespeeld (met de media, red.) of het positiever verteld dan het was."

Koeman stelde als eis aan het meereizen van De Jong dat de middenvelder in ieder geval tijdens de groepsfase in actie zou kunnen komen. "Vanuit testen is gebleken dat het nog niet gaat. Hij krijgt iedere keer reactie vanuit de training die hij doet. Dan constateer je dat-ie zelfs de komende drie weken niet honderd procent fit is om op dit niveau te kunnen spelen. Dan kun je hem erbij houden, maar dat heeft geen enkele zin."

"Ik wilde de zekerheid hebben dat Frenkie richting de laatste groepswedstrijd kan gaan spelen. Dat had ook al een beetje in mijn hoofd: Polen zal heel kort dag zijn, maar misschien een deel tegen Frankrijk en dan fit voor de laatste wedstrijd. Maar dat is gewoon niet het geval."

Koeman haalt spijkerhard uit naar zijn voormalige werkgever FC Barcelona, waar hij ook al samenwerkte met De Jong. Volgens Koeman heeft Barça laakbaar gehandeld het afgelopen seizoen.

"Wij moeten ook kijken naar de gezondheid van de speler. De speler heeft een blessureverleden. De club daar heeft dat risico wel met hem genomen en wij zitten met de gebakken peren met Frenkie de Jong."

Tot overmaat van ramp raakte Oranje ook Teun Koopmeiners kwijt. In de warming-up van de wedstrijd tegen IJsland liep de middenvelder van Atalanta een liesblessure op. "Dramatisch, want als er één jongen is die het verdient om binnen het Nederlands elftal te excelleren, dan is het Teun, want hij heeft een geweldig seizoen. En dan de eerste bal die hij tijdens de warming-up afwerkt..."

Meer nieuws

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
78
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
47
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties