Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ronald Koeman kreeg daar bij Southampton juist veel kritiek op'

Laatste update:

Romeu werd in 2015 onder het bewind van Koeman naar Southampton gehaald en speelde in zijn eerste seizoen 29 competitiewedstrijden. Daarna scheidden hun wegen, omdat Koeman verkaste naar Everton. Romeu, die nog altijd voor Southampton speelt, vindt dat Koeman het uitstekend doet bij Barcelona. "Koeman verdient krediet voor het winnen van de Copa del Rey. Naast zijn tactische inbreng heeft hij ook eenheid in de spelersgroep gecreëerd."

De middenvelder vergelijkt het beleid van Koeman bij Barcelona met dat destijds bij Southampton. "Bij Barça is het belangrijk om talenten de kans te geven, maar bij Southampton werd Koeman juist bekritiseerd omdat hij de jongere spelers geen speeltijd gaf. Hij gaf toen aan dat hij alleen spelers gebruikte die er klaar voor zijn. Bij Barcelona heeft hij dat soort jonge spelers wél, daarom zijn Pedri, Ilaix Moriba en Ansu Fati doorgebroken."

Romeu komt uit de jeugdopleiding van Barcelona en schopte het tot twee officiële duels in het eerste elftal. De middenvelder speelde in het Camp Nou samen met clublegende Xavi, die Romeu ooit hoopt terug te zien bij de club als hoofdtrainer. "Ik verwacht ook dat hij uiteindelijk bij Barça terechtkomt, maar ik denk niet dat dit het juiste moment is. Ik hoop wel dat hij drie of vier jaar de tijd krijgt om zijn team te bouwen, maar als we het over volgend seizoen hebben, dan kies ik voor Koeman."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties