Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman krijgt daags na bekersucces slecht nieuws te verwerken

Laatste update:

Piqué was juist net teruggekeerd van een kruisbandblessure, die hij eind november opliep in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Aanvankelijk sprak Dr. Ramón Cugat, een vooraanstaand arts in Spanje die Piqué behandelde, over een herstelduur van vijf tot zes maanden. De kniespecialist adviseerde de centrumverdediger om te kiezen voor een operatie, maar Piqué sloeg dat advies in de wind. Hij koos ervoor om op alternatieve wijze, mede door krachttraining, te revalideren van de kruisbandblessure.

Mede daardoor keerde Piqué sneller dan verwacht terug in de basiself van Barcelona. Trainer Ronald Koeman verraste twee weken geleden door de verdediger direct weer een basisplaats te geven in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain, die met 1-4 verloren ging. Piqué verscheen vervolgens ook aan de aftrap in de competitieduels met Cádiz, Elche en Sevilla en de bekerwedstrijd tegen Sevilla, waarin Barcelona zich woensdagavond mede dankzij een doelpunt van de verdediger in de 94e minuut na verlenging plaatste voor de finale van de Copa del Rey.

Piqué eindigde de verlenging echter hinkend, maar Mundo Deportivo schrijft dat er aanvankelijk gedacht werd dat het vooral de schrik was. De medische tests na afloop van de wedstrijd wezen geen schade uit. Een dag na de wedstrijd blijkt er na een scan toch schade aan de knie te zijn. Barcelona maakt nog niet bekend hoe lang het herstel van Piqué gaat duren, omdat dit ook afhankelijk is van hoe zijn knie zich de komende tijd ontwikkelt. AS schrijft dat Piqué drie weken aan de kant zal staan.

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties