Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman licht mutaties toe: 'Hij heeft meer gevoel in het positiespel'

Laatste update:

"Het waren geen moeilijke keuzes om te maken. Ik wilde een stukje frisheid in het elftal, maar ook niet meer dan drie keer wisselen, wat sommige andere landen wel doen", licht Koeman toe voor de camera van de NOS. Koeman draait niet om zijn keuzes heen. "Ik vind Veltman als rechtsback vaster dan Dumfries. Davy Pröpper heeft op het middenveld iets meer gevoel dan De Roon in het positiespel. En Malen heeft diepte zonder bal."

Meer: Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK

Malen maakte afgelopen vrijdag tegen Duitsland (2-4) zijn Oranje-debuut als invaller en wist toen direct te scoren. "Ik had andere mogelijkheden, maar ik heb ook voor hem gekozen omdat hij zijn debuut gemaakt heeft en gescoord heeft. Hij zit in een goede swing", vertelt Koeman over de jonge aanvaller van PSV. Vooral de diepte die Malen brengt zonder bal, acht Koeman maandag van belang. "Ik vind dat heel belangrijk, zeker in een wedstrijd waarin je veel op de helft van de tegenstander speelt."

"Als je alleen maar jongens hebt die in de bal spelen, dan behoudt de tegenstander zijn defensieve tactiek. Als je jongens hebt die loopacties maken zonder bal en diepte zonder bal kiezen, dan trek je ze meer uit elkaar. Daar hebben zij moeite mee", vervolgt de oefenmeester, die tot slot aangeeft dat Malen, Ryan Babel en Memphis Depay voorin de vrijheid hebben om van positie te wisselen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties