Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman lijkt te hinten op opstellen omstreden speler in Nederlands elftal voor duel tegen Frankrijk

Laatste update:

Simons is in Oranje allesbehalve onomstreden. Onder meer Guus Hiddink, Valentijn Driessen en Wim Kieft lieten al weten graag Jeremie Frimpong of Donyell Malen op zijn positie te zien tegen Frankrijk.

In de oefeninterland tegen Canada maakte Simons eindelijk zijn eerste doelpunt in het shirt van Oranje, maar het vertrouwen dat hij daaruit tankte kon hij niet echt meenemen naar het duel met Polen van afgelopen zondag. Simons legde veel ijver in zijn spel, maar was ongelukkig in zijn acties. Het 21-jarige talent van Paris Saint-Germain, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan RB Leizpig, werd na ruim een uur vervangen door Donyell Malen.

Koeman krijgt van een Duitse journalist van Bild de vraag hoe het kan dat Simons in Duitsland als een superster gezien wordt, maar het in het Nederlands elftal nog niet echt wil vlotten.

"In Nederland is er inderdaad wat meer kritiek op hem", reageert de bondscoach. "Ik denk dat dat een logisch gevolg is van het feit dat hij nog niet zijn niveau haalt van bij RB Leipzig."

Het lijkt er niet op dat Koeman zijn pupil zomaar gaat laten vallen in het restant van het EK. "We hebben nog steeds alle vertrouwen in hem. Hij is een groot talent. Talenten hebben goede dagen en slechte dagen."

"Maar hij zal zichzelf blijven ontwikkelen om een betere speler te worden", houdt Koeman vertrouwen in zijn speler. "Als coach heb ik honderd procent vertrouwen in de kwaliteiten van Simons."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

BBC gaat de mist in met tonen van blote billen Oranje-international op tv
0
'Maurice Steijn kan nog deze zomer in de Eredivisie terugkeren als trainer'
2
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
23
Reservespeler maakt indruk op training Oranje: 'Mooiste goals kwamen van hem'
30
Basisspeler België maakt direct na EK-uitschakeling transfer naar Saudi-Arabië
16
Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties