Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman ontkent 'definitieve breuk' met Oranje-afvaller

Laatste update:

Cillessen beleefde een seizoenslot om snel te vergeten. De NEC-goalie ging een aantal keer gruwelijk in de fout en zag dat afgestraft worden met zijn ontbreken in de definitieve Oranje-selectie. Koeman ontkent echter dat het einde verhaal is voor Cillessen bij Nederland. "Nee, dat klopt niet. Omdat wij gewoon voor deze Nations League voor de beste drie keepers hebben gekozen. Het is einde seizoen en we gaan straks het nieuwe seizoen in en dan gaan we kijken. We hebben nu duidelijk niet voor Jasper gekozen vanwege zijn vorm", licht de bondscoach zijn beslissing toe.

Iemand die wel tot de definitieve groep behoort is Andries Noppert. De doelman van sc Heerenveen is pas net weer fit, maar dat vormde geen reden voor Koeman om hem niet te selecteren. "Op een gegeven moment wisten we dat hij de laatste wedstrijd van het seizoen ging keepen. Dan was het nog even afwachten of ze (Heerenveen, red.) de play-offs zouden halen en hij nog twee wedstrijden ging keepen. Dat paste in het plaatje voor ons en ook voor mij. In maart was hij geblesseerd, anders was hij er ook bij en had hij misschien ook wel gespeeld. Maar dat is achteraf allemaal. Nu vonden we dat hij bij de drie besten hoort", aldus Koeman.

Het is nog maar de vraag wie er woensdag onder de lat zal staan in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. Afgelopen interlandperiode was Cillessen nog eerste keus, maar ontbrak zowel Justin Bijlow als Noppert wegens blessureleed. Noppert won de concurrentiestrijd op het WK in Qatar. Toen was Cillessen ook 'gewoon' fit, maar werd hij niet eens meegenomen door toenmalig bondscoach Louis van Gaal. Remko Pasveer was, naast Noppert en Bijlow, de derde keeper in de WK-selectie.


Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties